Pieni tai suuri unelma – me haluamme auttaa sen toteutumisessa!

Kun olet myymässä asuntoa, anna meidän auttaa! Tiimimme koostuu kokeneista asuntokaupan ammattilaisista. Autamme sinua kaikissa kiinteistövälitykseen liittyvissä asioissa. Jokainen toimeksianto ja jokainen ihminen on meille arvokas.

Harkitsetko asunnon myyntiä?

Haluatko myydä asuntosi huoletta, nopeasti ja parhaalla hinnalla? Teemme ilmaisen hinta-arvion, myynti- ja markkinointisuunnitelman ja esittelemme asuntosi juuri oikealle kohderyhmälle.

Suunnitteletko asunnon ostoa?

Me autamme sinua löytämään elämäntilanteeseen parhaimman asunnon. Sijoitusasunto, ensiasunto tai talo!

Asiakasedut

Stailaus

Ammattilaisilla on silmää yksityiskohtiin – stailataan sinun kotiisi se oikea tunne!

Ammattikuvaajan valokuvat

Valokuvat ovat tärkeässä roolissa asunnon myynnissä. Kokeneet ammattivalokuvaajamme ottavat asunnostasi ensiluokkaiset kuvat.

Huippumyyjät

Käytössäsi on Top Housen kokenut huipputiimi, jolle myyminen on intohimo. Panostamme asiakaspalveluun ja etsimme aina uusia innovatiivisia markkinointiratkaisuja.

Kohdennettu markkinointi

Me tiedämme, että markkinointi on tärkeää kohdistaa oikealle ryhmälle. Etsimme kohderyhmiä ja arvioimme aina kunkin kohteen osalta omat markkinointiratkaisut.

Ammattitaitoinen asioiden järjestely

Jätä paperiasiat, neuvottelut sekä kaupat meidän hoidettavaksi. Sinä teet ainoastaan päätökset ja me olemme tukenasi loppuun asti. Haluamme toteuttaa Sinun unelmasi ja neuvomme mielellämme kaikissa kiinteistöasioissa!

5 vinkkiä miten valitset itsellesi luotettavan kiinteistönvälittäjän

Rakennuttaja - etsitkö luotettavaa välittäjää?

Meillä on vankka kokemus uudiskohteiden myynnistä ja tuoreita ajatuksia markkinointiin.

Olemme kokeneita uudiskohteiden myyjiä, meillä on hyvät yhteistyökumppanit ja kontaktit. Hyödynnämme tuoreita ideoita markkinoinnissa ja käytämme uudenaikaisia työkaluja. Tutustu rakennuttajien palveluihimme alla ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteistyökumppanimme

Kiinteistöpalveluita kattavasti

Olemme työskennelleet monen vuoden kokemuksella erilaisten kohteiden ja projektien parissa. Palvelemme Sinua kattavasti kaikissa kiinteistöasioissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy voisimmeko auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

Autamme Sinua mielellämme muun muassa näissä:

  • arvio perunkirjoitusta varten
  • arvio pankkia varten
  • arvio ositusta varten
  • arviokirja